Homestyling & Homestaging

Vad är skillnaden mellan Homestyling och Homestaging - Vilken tjänst behöver du för att få ditt hem att glänsa inför försäljningen?

Men vad är egentligen skillnaden mellan dessa två tjänster? Och vilken passar dina behov bäst? Låt mig guida dig igenom skillnaderna mellan Homestyling och Homestaging, så att du kan ta det bästa beslutet för dig och din bostadsförsäljning.

Homestyling

En tjänst som hjälper dig att göra din bostad inbjudande och redo för fotografering och visning. Det är den perfekta tjänsten för dig som redan har en möblerad bostad och behöver hjälp med att avpersonifiera den och ge den en neutral look.

Med hjälp av inredningsprylar, konst, färska blommor och några mindre möbler kan homestyling ge din bostad den där extra touchen som gör den tilltalande för potentiella köpare. Det handlar om att skapa en personlig, men inte privat, känsla som tilltalar en bredare målgrupp.

Målet med homestyling är att potentiella köpare direkt ska kunna drömma sig bort och föreställa sig hur det skulle kännas att bo i din bostad. Homestyling hjälper till att skapa en fin och tilltalande bostad, samtidigt som din personliga stil och tillhörigheter inte ska lysa igenom.

Homestaging

När du ska sälja din bostad och redan har flyttat ut kan det vara svårt att visa bostadens potential för potentiella köpare om rummen är tomma. Här kommer homestaging till din räddning. Homestaging är en tjänst som passar dig som har en helt tom bostad och behöver hjälp med att skapa en inbjudande känsla inför fotografering och visning. Genom homestaging får du hjälp med att fylla bostaden med nya möbler och dekorationer för att skapa en härlig känsla och ge köparna en uppfattning om bostadens storlek och potential.

Om du redan har din inredning på plats men känner att den inte riktigt gör bostaden rättvisa på bilderna, kan du också välja att tömma bostaden och få hjälp med homestaging för att skapa den optimala miljön för försäljningen. Med homestaging kan du öka dina chanser till en snabb affär och få en högre försäljningspris genom att visa bostaden på sitt bästa sätt.

För att kunna lämna ett så bra förslag som möjligt, vänligen kontakta oss nedan och skriv gärna information om uppdraget.

// Emma